вівторок, 17 травня 2016 р.

10 найчарівніших фактів про тварин

1. Дослідження Яка Панксеппа з Університету Боулінг Грін в штаті Огайо показало, що у щурів є точки лоскотання, і якщо ви полоскочите їх, то звірята будуть сміятися.

2. Ворони настільки розумні, що здатні розігрувати один одного.

3. Медоносні бджоли показують своїм родичам, де можна знайти кращий пилок, за допомогою танцю.

4. Кожна корова має кращу подругу, з якою вони пасуться разом кожен день. Розлука з подружкою може погано вплинути на кількість виробленого коровою молока.

5. У більшості пінгвінів є тільки один партнер на все життя. У деяких видів самець навіть робить самці «пропозицію», підносячи в подарунок гальку.

6. Група мопсів називається буркотун. Для інших тварин теж є гучні кумедні назви: у сов - парламент, у дикобразів - шипи ...

7. У видр в шкірі є кишенька, де вони зберігають свої улюблені камінці, якими ламають жорсткі раковини молюсків, добуваючи їжу.

8. Кішки часто м'яко «буцають» головою вашу ногу або будь-яку іншу частину тіла, до якої можуть дотягнутися, просто щоб нагадати вам, що вони вас люблять.

9. Іноді дельфіни намагаються врятувати потопаючих людей. Також існують свідчення, що дельфіни захищають плавців і серферів від нападу акул.

10. Білки всиновлюють дитинчат інших білок, якщо батьки від них відмовилися.

Немає коментарів:

Дописати коментар