Водорості зі смаком бекону
Американські генетики з Державного університету Орегона запатентували новий вид темно-червоних їстівних водоростей дульсе. Але в даному випадку мова йде не про звичайних представників зазначеного виду. Справа в тому, що новий різновид водоростей має яскраво виражений смак бекону! Однак такий ефект з’являється лише після смаження або копчення.
#Рубрика_Новини_у_світі_біології #Біологія #Водорості#Видавництво_Ранок
Американські генетики з Державного університету Орегона запатентували новий вид темно-червоних їстівних водоростей дульсе. Але в даному випадку мова йде не про звичайних представників зазначеного виду. Справа в тому, що новий різновид водоростей має яскраво виражений смак бекону! Однак такий ефект з’являється лише після смаження або копчення.
#Рубрика_Новини_у_світі_біології #Біологія #Водорості#Видавництво_Ранок
Немає коментарів:
Дописати коментар